Carlisle Cullen

Kvarstående i familjen Cullen:

Carlisle Cullen är den första vampyren i familjen Cullen. När han levde i Italien kallades han Stregoni Benefici av Volturi men hans riktiga namn är Carlisle Cullen. Han föddes 1640 i London och blev vampyr i tidig 20-årsålder. Hans far var präst och vampyrjägare; det var under en av jakterna som Carlisle blev biten av en vampyr. Han visste att hans far skulle bränna allt som kommit i kontakt med vampyren så han kröp iväg från gatan och gömde sig under en hög av rutten potatis för att genomgå förvandlingen. När han sedan insett vad han blivit så försökte han göra motstånd mot det, men han var väldigt ung i sitt nya liv och väldigt stark.

Carlisles adoptivbarn och familjemedlemmar som han har omvandlat till vampyrer är (i skapelseordning): Edward Cullen, Esme Cullen, Rosalie Hale och Emmett Cullen. Carlisle är gift med Esme Cullen, och även hon är omvandlad till vampyr av honom, medan Edward, Rosalie och Emmett är hans adoptivbarn. Till Carlisles familj hör även adoptivbarnen Alice Cullen och Jasper Hale, som omvandlades till vampyrer på annat håll.

Carlisle har aldrig sugit en människas blod i avsikt att mätta sin hunger, och han har aldrig dödat en människa. Han och hans familj lever på en diet av blod från djur istället för människoblod, vilket för vampyrer är den naturliga kosten. Han arbetar som läkare och är, efter många århundraden av träning, näst intill immun mot den annars oemotståndliga lukten av människoblod.

I filmerna spelas Carlisle av Peter Facinelli.

Som Charlisle:


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!