Mackenzie Foy som Renesmee Cullen

Renesmee "Nessie" Carlie Cullen är Edward och Bella Cullens dotter, som introduceras först i den fjärde och sista boken. Hon är till hälften vampyr och till hälften människa. Hon föddes den 10 september, och i samband med hennes födelse förvandlade Edward Bella till vampyr, eftersom påfrestningen var för svår för henne att klara av som människa.

Renesmees hjärta slår onaturligt fort, och hon växer fyra gånger så fort som vanliga människor, både mentalt och fysiskt; när hon är tre månader ser hon ut som en stor ettåring eller en liten tvååring. När hon har blivit fullvuxen, vilket sker ungefär efter 7 år, stannar hon i åldern precis som vampyrerna.

Renesmee har en övernaturlig förmåga, precis som vissa av vampyrerna. Hon kan genom beröring visa andra personer sina tankar samt bilder hon har i huvudet. Hon föredrar att kommunicera på det sättet framför för att prata.

Jacob Black, som präglats på Renesmee, kallar henne för Nessie, vilket Bella ogillar eftersom det påminner henne om namnet på L och ness-odjuret. Senare vänjer sig Bella vid smeknamnet, och även hon börjar kalla sin dotter för Nessie. När Bella får nys om att Jacob präglats på Renesmee visar hon sin starka ovilja genom att anfalla honom, men varulven Seth räddar Jacob från att dödas av Bella.

Rollen kommer att spelas av Mackenzie Foy


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!